Fodmassage

Fodmassage Randers

Hos Massage Randers tilbydes professionel og dybdegående fodmassage. Jeg har gennem de seneste 11 år arbejdet meget med behandling af fødderne hvad enten det har drejet sig om specifikke problematikker som forstoppelse, rygsmerter, nakkespændinger.

Når du vælger fodmassage hos Massage Randers som behandlingsform vælger du faktisk at få behandlet hele kroppen som en helhed. Dette skal forstås på den måde, at du gennem fodmassagen får stimuleret zonepunkterne i fødderne og derved får behandlet hele kroppen. Zonepunkterne i fødderne har nemlig forbindelse til hele kroppen, selv ind til organerne. Fodmassagen påvirker altså blodcirkulationen i hele kroppen på en positiv måde og det vil komme til udtryk hos dig ved øget energi og en bedre balance. Fodmassagen hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og dette kan bl.a. bevirke mindre eller ingen hovedpine.

Fodmassage er et godt valg, hvis du døjer med hovedpine, migræne, fordøjelse herunder diarre, forstoppelse og oppustethed, søvnbesvær eller indsovningbesvær, stress, muskel- og ledsmerter og faktisk også depression. Fodmassagen stimulerer kroppen og får hjernen til at udsende dopamin som er et belønningsmolekyle, der hjælper på humøret.

Fodmassage hos Massage Randers udføres med en kombination af dybdegående oliemassage og trykpunktsmassage med stimulering af føddernes zonepunkter. Du får altså afspændende massage samtidig med det rene velvære massage, såfremt du ikke er ekstremt kilden under fødderne.

Fodmassage er en nem og skøn måde at pleje dine fødder og resten af din krop på. Såfremt du har nogle spørgsmål til behandlingen, er du altid velkommen til at ringe til os.

Jeg udfører fodmassagebehandlingerne i 2 forskellige varigheder, som er listet op her nedenfor:

  • 45 minutter dækker over fødder og underben. DDK 350,-
  • 60 minutter dækker over fødder og underben. DDK 425,-

Ring på +45 61455965 eller skriv via Facebook Messenger.

Randers Massage | Fodmassage | To hænder laver fodmassage