Om os

Ansigtet bag Massage Randers

Mit navn Søs Andersen. Jeg er faglært massør og jeg har været udannet siden juli måned år 2007.
Jeg interesserer mig meget for kroppen og hele dennes funktionalitet. Når jeg foretager mine behandlinger er mit fokus på det fysiske såvel som psykiske velvære.

Jeg har siden min uddannelse ’07 behandlet mange forskellige klienter herunder både klienter med overbelastningsskader, akutte skader og uhensigtsmæssige spændinger i ryg, skulder og nakke. Jeg har specialiseret mig i at behandle klienter med rygsmerter, nakkespændinger og hovedpine.
Endvidere er mit speciale indenfor velvære massage af hele kroppen. Jeg er ekspert i at få kroppen og sindet til at slappe af og hjælpe mine klienter med, at skabe fornyet energi og bedre nattesøvn.

I år 2016 videreudviklede jeg mine kompetencer gennem uddannelsen til professionel ansigtsmassør – og behandler. Samme år udvidede også mine massagekompetencer gennem et kursus med hot stone teknikker.

Jeg tager mit arbejde meget alvorligt og jeg finder enormt meget glæde og tilfredsstillelse heri. Det er fantastisk at kunne gøre en forskel for mine klienter, hvor flere har været plaget af gener gennem år før de kom til behandling hos mig og hvor de nu har fået deres livskvalitet tilbage, uden de daglige smerter.

Har du spørgsmål til hvorvidt jeg kan hjælpe, hvad enten det er til en afstressende og afspændende massagebehandling, til skades- og smertebehandling eller for at få et naturligt ansigtsløft, så er du altid meget velkommen til at ringe til mig på 61 45 59 65

Massage Randers | Ansigtsmassage |Kvinde får massage af tindingerne