Massage Randers

Oliemassage

Hos Massage Randers tilbyder vi flere forskellige massage behandlinger. Oliemassage er en af de behandlinger, som hører indunder kropsmassage, enten som en helkropsmassage eller som en områdebestemt massage. Olie massage er det vi her i Danmark oftest associerer med velvære massage og afstressende massage.  Olie massage er som ordret fortæller, en massageform hvor der bruges olier. Olien er med til at skabe bedre vilkår for gnidninger mod huden således behandlingen kan foregå afslappende for klienten.

Olieret kropsmassage er dog langt mere end blot velvære massage. Det er skadesforbyggende, restitutionsfremmende, kredsløbsforbedrende og skadeshelbredende.

Massage Randers behandler både akutte skader og overbelastnings skader i både lette og svære grader. Flere og flere klienter kommer også til behandling for at opnå den restitutionsfremmede effekt som en kropsmassage giver. Massage Randers har gennem de seneste 11 år behandlet mange patienter med rygsmerter, nakkespændinger, tennisalbuer, krampe ,frossen skuldre, iskias smerter og lændeproblematikker. Specielt hovedpine, nakkesmerter og rygsmerter har jeg specialiseret mig. Jeg har også mange positive klientresultater ud fra min behandling af migræne.

Du kan hos Massage Randers vælge mellem flere forskellige behandlinger indenfor oliemassage, alt efter hvilken problematik du står overfor. Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge, er du meget velkommen til at ringe til mig. Her har jeg listet de forskellige behandlinger som jeg tilbyder inden for olie massage:

  • 60 minutters oliemassage som dækker over et større område fx ryg/nakke. (Se priser)
  • 90 minutters oliemassage som dækker over en helkropsmassage. (Se priser)

Vi bestræber os altid på at have ledige tider samme dag.

Ring +45 61455965 eller skriv via Facebook Messenger.